De mong(Mijn vader) op een prachtige trekker.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 19-04-2020 om 20:48:12, met 10 reacties.

Nuffield 4/65

stijn-de-bock
De mong(Mijn vader) op een prachtige trekker.

Reacties

+1
newholland-
Mooie foto Stijn maar had toch liever controle op de Nuffield gezien😉
+7
stijn-de-bock
@newholland- 🤦‍♂️ze ligt naast me in bed maar het licht is uit dus kan ik geen foto maken 😜
+4
erik9831
@stijn-de-bock de leuze luid wel... Alles uit behalve het licht hé 😂
stijn-de-bock
@erik9831 🤣🤣🤣
+2
newholland-
@stijn-de-bock maar ik neem aan dat je de Nuffield ook niet op je slaapkamer hebt.maar met de langere dagen de komende tijd komt dat denk ik wel goed😇😇
+4
a3vandiejen
Zeker ook een mooie Nuffield.
+2
Freggel
Mooie Nuffield! Volgens mij rijden er in Vlaanderen niet zoveel Nuffields rond.
Zit er trouwens voetgas op die 4/65? Soms mis ik wel eens een gaspedaal op mijn Universal Four (4DM) ofwel moet ik gewoon nog wennen aan het feit dat er enkel handgas is...
erik9831
@Freggel hehe, is bij mij ook zo. Op men energic 511 zit handgas en dat is vreemd om mee te rijden. Op de Energic 525 heb ik ook handgas en daar voel ik mij comfortabel op en lukt het heel goed.
stijn-de-bock
@Freggel deze is een paar jaar geleden weer terug verkocht, der was wel een voetgas aanwezig maar ik weet niet of dat origineel was.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Nuffield 4/65 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!