Vandaag in Borculo bezig geweest met het breken van puin. Tijdens riool vernieuwing kwamen ze dit puin tegen onder het oude wegdek. Dat puin hebben ze allemaal ontgraven en wordt straks weer gebruikt

Liebherr 900 litronic

Vollenbroek_Lars
Vandaag in Borculo bezig geweest met het breken van puin. Tijdens riool vernieuwing kwamen ze dit puin tegen onder het oude wegdek. Dat puin hebben ze allemaal ontgraven en wordt straks weer gebruikt onder het nieuwe wegdek als de rioolwerkzaamheden klaar zijn. Het gebroken puin wordt dan gebruikt als fundament onder het nieuwe wegdek. Tijdens het breken is het draaikantelstuk er tussen heen om slijtage te voorkomen met zo’n zware breekbak er aan. Ook vandaag de 23000 uur aangetikt.

Reacties

brauheist
Hoeveel ton per uur doe je ongeveer?
Vollenbroek_Lars
@brauheist rond de 25 ton per uur.
brauheist
@Vollenbroek_Lars oke valt niet tegen
Vollenbroek_Lars
@brauheist nope. Had nog wel meer gekunt maar de omstandigheden waren niet optimaal.
brauheist
@Vollenbroek_Lars volgesmijn zie ik er grond bij zitten, houd ook lekker op
Vollenbroek_Lars
@brauheist klopt ze hebben alles er zo uitgeschept met brede bak. En het gebroken puin en puin wat gebroken moest worden lag naast elkaar dus het wou wel is over mekaar vallen. Dan had je soms wat extra werk om wat al gebroken was er nog n x doorheen te doen omdat daar onder nog groffe stukken zaten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr 900 litronic ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!