Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6185 vandaag het eerste maisland weer klaar gelegd. Geplaatst door deutzieee op 23-04-2020 om 22:35:30, met 15 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 6185

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6185 vandaag het eerste maisland weer klaar gelegd

Reacties

+1
wim-same
In Hoenkoop de eerste maïsland al gezaaid.
+1
deutzieee
@wim-same ja klopt ja, had het gezien. Morgen ook nog paar stukken klaar maken, daar gaat maandag de maïs in
wim-same
@deutzieee In de Vlist ?
deutzieee
@wim-same nee, in gouda
wim-same
@deutzieee In Gouda, Daar kom ik vandaan ha ha. Ik kom uit de kant van westergouwe.
+1
deutzieee
@wim-same haha oke, morgen zit ie bijna naast van nieuwkoop
wim-same
@deutzieee Dat is Stolwijkersluis, bij Willem Boer, dat is nog familie van mij. ha ha. Ik woonde vroeger aan de kant van Moordrecht. Ik had daar ook een Loonbedrijf.
deutzieee
@wim-same hij zit morgen bij Martin de jong misschien ken je die? Oke, waarom ben je gestopt met je loonbedrijf?
wim-same
@deutzieee martin de Jong is in de verte ook nog famielie. Ik ben in 2007 gestopt met het loonbedrijf omdat de gemeente Gouda een nieuwe stads wijk wilde bouwen "Westergouwe". Maar goed ook dat ik gestopt ben, want van al mijn oude klanten is bijna niets meer over in dat gebied. Ik perste in de goede tijd 10500 grote balen met één pers. Later hadden wij twee grote balen persen.
deutzieee
@wim-same oke, bedrijf overgenomen of dat niet?
wim-same
@deutzieee Ja, loonbedrijf van der Spek heeft het balen persen over genomen. zelf heb ik nu geen personeel meer, en heb nog een vrachtwagen met een minikraan op vast werk in Utrecht.
deutzieee
@wim-same oke, die is ook aardig groot geworden, hoeveel tons kraan?
wim-same
@deutzieee Van der Spek is inderdaad groot geworden. Ik heb een 3 tons Kubota. Groter is voor mijn werk niet handig. ik doe ook nog wel veel transport werk op mijn werk.
deutzieee
@wim-same o oke

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6185 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!