Foto van een Onbekend onbekend/overig. Wij, en onze klanten krijgen mais zaad aangeleverd in zogeheten “pro boxen” dit maakt het vullen van de zaaimachines veel sneller. In de 24 rijer passen 3 bo

Onbekend onbekend/overig

catfan55
Foto van een Onbekend onbekend/overig. Wij, en onze klanten krijgen mais zaad aangeleverd in zogeheten “pro boxen” dit maakt het vullen van de zaaimachines veel sneller. In de 24 rijer passen 3 boxen, in de 16 rijer 2.

De pallets met zakken er naast is extra voorraad voor onze klanten. We laten onze klanten mais zaad bestellen in pro boxen, wat er te kort komt om het veld af te maken vullen we aan met onze zakken die daarna in rekening gebracht worden. Dit hebben we in overleg met de zaaizaad leverancier gedaan zodat ze niet bij al onze klanten langs hoeven om zakken te brengen & ophalen die niet gebruikt zijn. Nu is alles centraal bij ons. Komt de efficiëntie voor zowel ons als de zaaizaad leverancier weer ten goed in deze drukte tijd

Reacties

Fast Eddy
Daar is goed over nagedacht dus. Hollandse efficiëntie. 👍
EA_MF
Vullen jullie de zaaimachines rechtstreeks uit zo’n probox? Of met een seedtender?
+1
catfan55
@EA_MF we gebruiken geen seed tender, we zetten ze er gewoon boven met de verrijker of shovel, gaat veel sneller zo
gerben
@catfan55 hoeveel zakken mais gaan er in zoon pro box? is wel een hele vooruitgang zo vergeleken met die 16 rijer Deere planter waar we toen nog zakjes in moesten gooien.
catfan55
@gerben 50-55 zakken afhankelijk van de seed size

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend onbekend/overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!