De haspel maar weer boven gehaald, kan het gras eindelijk de meststoffen opnemen.Eerst maar op het stukkie vlak bij de beregeningsput beginnen. Dan draait ie al wanneer ik een paar 100 meter buizen ka

Cassella Hydro Yet

nielsve
De haspel maar weer boven gehaald, kan het gras eindelijk de meststoffen opnemen.

Eerst maar op het stukkie vlak bij de beregeningsput beginnen. Dan draait ie al wanneer ik een paar 100 meter buizen kan leggen naar het grote perceel.

Reacties

Er komt deze week regen, hebben ze et over
nielsve
@jelte-jetse-leijenaar volgens de voorspellingen komt er vanaf half volgende week dagelijks een beetje regen, maar het ziet ernaar uit dat het buien zijn die op één dag tijd terug verdampt zijn.

Nu maar even voor het zekere kiezen en nu er goed wat water op zodat het nog goed kan groeien. Als het weer een droge zomer wordt kan je beter nu beregenen om het te laten groeien.
Als je in de zomer beregend kan je het nog groen houden, maar groeien wilt het dan niet hard.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cassella Hydro Yet ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!