Foto van een Fendt 102 S hoe krijg ik dit ding uit elkaar? Dan kan het dopje weer op de plek waar die hoort.

Fendt 102 S

13 foto's van @Fendt303 Iwan

Fendt303 Iwan
Foto van een Fendt 102 S hoe krijg ik dit ding uit elkaar? Dan kan het dopje weer op de plek waar die hoort.

Reacties

+1
AG35
De chroom ring zit omgefelst, met een klein schroevendraaiertje kan je deze aan de achterkant los peuteren. Dat is nog wel te doen, maar het weer dichtfelsen, zonder het juiste gereedschap, is een ander verhaal...
porschestandard
@AG35 Prima te doen op die manier had precies hetzelfde probleem met het dopje 2 week geleden. Ik heb hem weer dichtgeknepen met een waterpomptang ging heel mooi.
AG35
@porschestandard
Heb er ook al vaker aan geknutseld, soms knijp je ze inderdaad weer mooi dicht, en soms wil het ook niet zo mooi....
porschestandard
@AG35 heb tegelijk ook het combi-instrument opengehaald ging ook prima alleen zaten bij beide klokken er wel scheurtjes in het chromen randje al voordat ik ze eraf hield maar heb ze gelukkig weer eromheen kunnen plooien
+1
Fendt303 Iwan
@AG35 De ring had geen scheurtjes of slechte plekken, dus heb het maar geprobeerd en is uiteindelijk goed gelukt. Met een beetje geduld lukt het wel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 102 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!