Foto van een Fendt 820 van A.van Den Bulck (Wiekevorst) spitten landschapstuin. Foto is geplaatst door fresheliciouss op 25-04-2020 om 23:11:41, met 6 reacties.

Fendt 820

fresheliciouss
Foto van een Fendt 820 van A.van Den Bulck (Wiekevorst) spitten landschapstuin

Reacties

radium45
@fresheliciouss , wat bevalt beter, de Immants of de Farmax?
+1
fresheliciouss
@radium45 imants momenteel, meer keuze in afstelling, voorzetwoeler, aandrukrol, bij farmax was het deze samenstelling of niets.. nu qua spitbeeld praat ieder merk goed over zichzelf, maar ik dacht dat de farmax een spade minder had, en dus minder de grond fijn draait, maar daar spreek ik mij niet over uit, jij een voorkeur? 😄
radium45
@fresheliciouss Ik heb alleen ervaring met Farmax, in de jaren dat wij ze kochten was Immants totaal niet in beeld. Ik heb nu de indruk dat het omgekeerde het geval is.
+1
fresheliciouss
@radium45 de flexibiliteit van de machine naar grondsoort en teelt heeft voor ons wel een meerwaarde gegeven.. en ook wel wat raad en toewijding van de verkoper! 👍
+1
bartjuh
@radium45 wat mij hier op zand opvalt is dat gespit bietenland van de imants eerder in de lucht hangt dan van de farmax.
De boeren met een farmax hebben er wel allemaal een vorenpakker achteraan hangen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!