Koningsdag maar weer goed besteden.  Aardappels planten onder prachtige omstandigheden.. Foto is geplaatst door t6030power op 27-04-2020 om 09:49:48, met 8 reacties.

Valtra N174

t6030power
Koningsdag maar weer goed besteden. Aardappels planten onder prachtige omstandigheden.

Reacties

+1
nielsve
Tsss, zomaar over die aardappelruggen lopen 🤦
+1
t6030power
@nielsve ja kan niet vliegen helaas
+2
nielsve
@t6030power 😂 voetjes opheffen en tussen de rijen gaan 🤣
Ik ga er ook weleens dwars over hoor
+1
zettelmeyer
Pittige pootmachine voor een 4 pittertje
t6030power
@zettelmeyer ja hij kan hem net aan tillen houdt zeker niet over
MaxxuM4ever
Heb jij ook nog met de vorige pootmachine gepoot, waarna nog apart aan gefreesd moest worden? En zie je dan veel verschillen met deze manier van poten in start van het gewas, groei en opbrengst? Of weegt dat op tegen het gemak en de rust die je nu hebt met alles in 1 werkgang doet?
t6030power
@MaxxuM4ever nee dit is mijn eerste seizoen bij rene. En het 2de seizoen met deze machine. Maar vorig jaar waren de ervaringen erg positief. Opbrengsten konden goed meekomen en eigenlijk alleen maar voordelen. Wel dit jaar veel voor gekopegd en beregenen om de grond goed te krijgen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra N174 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!