Met het mooie weer dit weekend komt het onbedoeld goed uit dat er geen koningsdag evenementen zijn. Hier is loonbedrijf de Bruin onderweg met hun John Deere hakselaar

John Deere 7450 Prodrive

gypCaseXL
Met het mooie weer dit weekend komt het onbedoeld goed uit dat er geen koningsdag evenementen zijn. Hier is loonbedrijf de Bruin onderweg met hun John Deere hakselaar

Reacties

A.H.S.
Wel een erg lange sluitertijd gebruikt tijdens het 'mee-pannen' of hoe dat heet met een drone.
De snelheid oogt nu wel onnatuurlijk hoog voor trekker werkzaaamheden.
Ik vind het zo wel een heel onrustig beeld opleveveren.
+1
gypCaseXL
@A.H.S. Smaken verschillen in deze. Dit was voor mij de eerste keer dat ik dit soort panning foto's heb gemaakt. Het effect staat naar mijn idee ook zeker niet bij ieder type werk. Het moet inderdaad wel werk zijn waar enige snelheid bij komt kijken, wat in dit geval bij het hakselen wel aan de orde was. Anders zou het vervagingseffect automatisch veel minder zijn, de sluitertijd was bij alle 4 de foto's een kwart seconde. Dat zou bij ploegen bijvoorbeeld maar amper vervaging in de omgeving geven.
A.H.S.
Snap de bedoeling,maar het lijkt nu net of het net even allemaal iets te snel gaat,naar mijn idee.
Ik vind deze trouwens wel de betere van de serie,diegene met de hakselaar achter de trekker lijkt het wel of ze full speed van het perceel af rijden 😉
Was je zelf aan het mee-pannen met je drone,of liet je de drone automatisch op een vaste afstand de werktuigen voorvliegen/volgen?
gypCaseXL
@A.H.S. juist om die optische illusie vond ik dat wel een leuke foto. 😅 Tijdens transport werk is het effect mooier zat ik te bedenken.
ik heb in dit geval handmatig gevlogen. Of het met active track ook lukt weet ik niet.
A.H.S.
Oké,netjes gedaan zo handmatig,lijkt mij met een drone erg lastig om de snelheid goed gelijk te hebben/houden met het bewegende voertuig.
Zelf pan ik met mijn spiegelreflex meestal rallyauto's,als je dan de snelheid goed hebt wil het nog wel mis(onscherpte) gaan als ze erg op en neer gaan op een zandweg met kuilen,en de snelheid per wagen is ook heel verschillend.
+1
gypCaseXL
@A.H.S. het valt inderdaad niet mee om constant goed te volgen. Als je eenmaal de lijn en snelheid hebt kon ik hem vrij aardig vast houden. Hoe meer wind hoe moeilijker het wordt, hier was het haast windstil.
De truc is, zoals jij waarschijnlijk zult herkennen, heel veel foto's maken. En dan hopen dat er een handjevol scherpe foto's tussen zit. Daarnaast is het ook nog geluk hebben dat de trekker en hakselaar exact even snel rijden.
Bij rally auto's komt er inderdaad nog een bewegingsrichting bij die het geheel nog moeilijker maakt😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7450 Prodrive en hebben de trefwoorden Grashakselen en graskuilen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!