Foto van een Ebro E60. Geplaatst door Ebroman op 27-04-2020 om 23:02:35, met 8 reacties.

Ebro E60

Foto van een Ebro E60

Niet zo gezellig als de veemarkt..

..maar wel net zo effectief! Koemarkt.nl is de online marktplaats voor handel in rundvee.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+1
roscho
Is dit nou een Spaanse Fordson Major met een ander jasje aan? Leuke trekker, alleen jammer dat ze zo vreselijk roesten (met deze valt dat trouwens nog mee).
wim-same
@roscho Inderdaad Geef eens wat meer info over deze EBRO's zijn dit inderdaad Spaanse Fordson's ?
+1
roscho
Het is trouwens geen E60 maar een 160E. Daarover is op Tractordata wel wat te vinden: tractordata.com/farm-tractors/005/…
+1
roscho
Onder het motto "wie zoekt zal vinden":
Nu ik deze link heb gelezen: nl.wikipedia.org/wiki/Massey_Ferguson/ krijg ik het vermoeden dat het een in licentie gebouwde MF is. Wel met Perkins-motor.
+1
wim-same
@roscho Heel goed gezocht. en
gevonden.
+1
wouterdp
@roscho
Dit is nog een zuivere fordson
Ebroman
Deze Ebro is van 1975, en voor 100% Fordson Super major new Performance, met dit verschil: de aankleding, en de hydro-pomp wordt aangedreven dmv distributie. Dit type werd gebouwd van '75 tot '78. Werd opgevolgd door de 470. Deze had de transmissie nog steeds van de major, maar met een Perkins motor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ebro E60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!