Foto van een MF 1155 die ik tegkwam op facebook van een amerikaan, één woord; Woww! Deze foto laat wel zien hoe prachtig dit type is, vind ik persoonlijk.

Massey Ferguson 1155

wilko-hoogeveen
Foto van een MF 1155 die ik tegkwam op facebook van een amerikaan, één woord; Woww! Deze foto laat wel zien hoe prachtig dit type is, vind ik persoonlijk.

Reacties

+2
stijn-de-bock
Met lange steekassen,dan hebben ze nog niet over de grote plas gevaren in een zeecontainer.
+2
wim-same
@stijn-de-bock Nee, dan gaat de slijptol in de steekassen. maar om mee te rijden is dit ook wel gevaarlijk hoor. Kan je niet eens over de brug in Oudewater. ha ha
+1
wilko-hoogeveen
@wim-same dat is inderdaad redelijk onhandig en gevaarkijk ja 😅 maar wel stoer. Iemand bij mij uit de buurt heeft een 1150 met lange steekassen, hij heeft van die oranje verkeershesjes om de steekassen gewikkeld, en rijdt er ook nog mee over de weg soms.
+1
newholland6640
@wim-same moest laatst lossen in snelrewaard, dat is me ook een gat zeg haha
radium45
@newholland6640 Nee, Dalfsen is the place to be... 😁
+1
newholland6640
@radium45 Hahaha, in deze tijden van droogte niet...

Weet niet of je ooit in snelrewaard geweest bent maar je kunt daar niet komen op het industrieterreintje zonder de 15 ton zone te negeren.
wim-same
@newholland6640 Moest je bij bouwmarkt SNEL zijn ?
wim-same
@newholland6640 Ja, daar is het niet breed. Maar er komen ook gewoon bul opleggers en melkwagen opleggers. Rijden met de halve banden op het asfalt. fietsers moeten even een dam op.
+1
newholland6640
@wim-same ja moet meestal allemaal passen, alleen een rmo is vaak stuk wendbaarder dan een 1360 alleen de achterste as gestuurd.
wim-same
@newholland6640 Ja, RMO's en Bulkwagens hebben wel gestuurde assen. In Reeuwijk heb je ook van dat soort wegen. En vooral zorgen dat je wielen OP het asfalt blijven, en niet in de berm. Heel vaak zijn vrachtwagens die in deze bermen weg zakken ook chauffeurs uit het oosten. Op zand kan dat gewoon. Ik heb nog 3 jaar in Drenthe gewoond, daar reed een transportbedrijf zo met een haakarm container het land in voor het graan. Geen enkel probleem. Hoef je hier niet te doen.
+2
radium45
Vooral ook mooi altijd die Amerikaanse banden met dat haakse profiel.
wilko-hoogeveen
@radium45 zeker machtig, vraag me af of dat ook prachtisch is zo'n soort profiel op een band 🤔
radium45
@wilko-hoogeveen Is geen band voor op de weg. Dan moet je maar een Vredestein nemen maar dat lijkt weer als een aap op zo,n trekker.
David Bakker
Mooie trekker ( dit is toch veel mooier dan een John Deere ) . mooi bedrijf ook trouwens , ik ben er van de zomer nog geweest .
wilko-hoogeveen
@David Bakker ja inderdaad, dat zal wel belevenis zijn geweest daar!
+1
kramer
Pracht trekker en dan hoor je het geluid nog niet eens.
wilko-hoogeveen
@kramer dat nog niet eens nee, dan nog meer verkocht 🤩
+4
MF 2725
Schitterende 1155, maar ik persoonlijk vind een 1150 mooier.
+1
MF_3050_gek
@MF 2725 ben ik het met je eens!
+1
wilko-hoogeveen
@MF 2725 is ook heel mooi ja, valt bijna niet te kiezen tussen al die mooie MFs 😆
+1
a3vandiejen
Heel mooi.
RVM
Strak ding, persoonlijk vind ik deze trekker mooier met de cabine.
+1
wilko-hoogeveen
@RVM met cabine ook zeker niet verkeerd nee, maar zo toch net iets specialer. En uiteindelijk blijft het toch een mooiweertrekker
David Bakker
Ik heb er ook wel eens een gezien met een canopy dat ziet er ook gaaf uit .
wilko-hoogeveen
@David Bakker is ook apart, ik weet ook niet of op eigenlijk elke 1100 zonder kabine ook geleverd is met een dakje 🤔, je ziet ze bijna nooit namelijk...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1155 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!