Foto van een Case W 20 C (shovel). Deze foto is van half de jaren ‘80 toen de shovel nog vrij nieuw was. Tot juli 2018 is hij in gebruik geweest. Toen viel hij op de openbare weg in panne tijdens he

Case W 20 (shovel)

Mdbm
Foto van een Case W 20 C (shovel). Deze foto is van half de jaren ‘80 toen de shovel nog vrij nieuw was. Tot juli 2018 is hij in gebruik geweest. Toen viel hij op de openbare weg in panne tijdens het transport van hooi. Vandaag moest ik voor mijn werk bekabeling plaatsen in een garage en wat kwam ik daar terug tegen op het erf... Hij is nog steeds defect en staat te wachten tot de eigenaar hem terug komt ophalen.

De foto komt ‘uit de oude doos’. Een site die zeker de moeite waard is om eens te bekijken.

Reacties

+1
Mdbm
Zo ziet hij er nu uit.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
arjanvw
Leuk verhaal! Bijzonder dat je hem weer tegenkomt! Nog geen kriebels.....😉
+2
Mdbm
@arjanvw 😀 Toch wel kriebels. Ik ben nogal nostalgisch aangelegd, maar langs de andere kant heb ik al genoeg oude ‘rommel’ . Laat deze maar olie lekken op een ander.
arjanvw
@Mdbm als die shovels ouder worden willen ze wel gaan lekken idd. We hebben zelf een Werklust met bijna 21000uur maar daar ligt ook weleens wat onder. Hoeveel had deze gelopen toen die weg ging?
Mdbm
@arjanvw Geen idee hoeveel uren hij nu heeft. Voor mij is het al bijna 20 jaar geleden dat ik er nog mee gewerkt heb en toen had hij al heel wat uren. Nu is er een trekker met frontlader in de plaats gekomen.
Gavrie Willemsen
@Mdbm kunnen we samen een clubje oprichten....😂😂
+1
a3vandiejen
Mooi inderdaad dat je hem zo weer tegen komt.
+1
new holland koen
Zo een hebben wij ook gehad voor de ahlmann az14, maar dan een w14 ipv w20!
Het loonbedrijf hier heeft ook nog een w20 gehad.
Je komt ze niet vaak tegen deze modellen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case W 20 (shovel) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!