Foto van een Fendt Farmer 1Z. Foto is geplaatst door GijsFarmer1Z op 29-04-2020 om 07:30:27, met 16 reacties.

Fendt Farmer 1Z

GijsFarmer1Z
Foto van een Fendt Farmer 1Z

Reacties

+3
stijn-de-bock
Dat lijkt op een foto van voor de corona.
+7
erik9831
@stijn-de-bock met het ontsmettingsmiddel dat ontsnapt, lijkt het mij toch tijdens te zijn 😂
+2
stijn-de-bock
@erik9831 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Kramer U800
Die is wel toe aan een motorrivisie 😮😲 Beetje roken mag wel, maar dit is verre van normaal.
+4
GijsFarmer1Z
@Kramer U800 de fendt is door de vroegere eigenaar iets bij gesteld. Hebben we zo gelaten. Dit is alleen bij optrekken met vol gas.
deutz d25s
@Kramer U800 zwarte rook kan geen kwaad is juist goed,
Witte of blauwe rook zou ik me dan zorgen om beginnen te maken.
+1
Kramer U800
@deutz d25s Dat is waar wat je daar zegt, maar als hij van mij was zou ik het aanpassen. Is niet leuk voor jezelf en het publiek en je brandstofkosten al valt dat wel mee met een 2 cilinder. Mijn 6 cilinder rookte ook, kon ik ook niet tegen. Cilinderkop bleek het te zijn de andere 5 waren wel goed. Dat is wel dus een ander geval maar het heeft wel met roken te maken.
+1
deutz d25s
@Kramer U800 Ja, als hij van mij was zou ik hem ook terug op zijn originele pk's zetten (want hij staat ook een beetje open volgens de eigenaar) wat dus ook voor extra rook zorgt.
+1
Kramer U800
@deutz d25s Precies, is nergens voor nodig, je gaat zo'n ding niet voor de sleepwagen zetten 😂 En sneller ben je er ook niet mee.
+1
marcel-pek
Uitlaat netjes omhoog maken zou ik zeggen.
+1
GijsFarmer1Z
@marcel-pek bij de demper was pijp los getrild. Vandaar rook onder de trekker. Nu geen last meer van😉
+3
Guldner1959
Niet roken is ook niet goed
+2
farmer1Z
En ik maak mij al druk als er bij mijn farmer 1z wat rook uit komt bij het vertrek onder zware belasting. Hoeveel uren staan er op de teller van die van jou?
GijsFarmer1Z
@farmer1Z 2201 uur op de teller, maar hoe vaak die al rond is geweest...?. Teller werkt alleen niet op het moment. Nog niet achter wat het probleem is.
+2
farmer1Z
Ik heb wel een nieuwe teller gemonteerd want die van mij was defect. Mijn 1z heeft nu 3990 echte uren gedraaid en daar ben ik zeker van. Is de tractor van mijn vader geweest en altijd in ons bezit geweest.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 1Z ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!