Foto van een Massey Ferguson 5435 bezig met het verplaatsen van de mobiele melkstal. 

ZIE OOK DE VIDEO: https://youtu.be/Ve4_uWWl4qI

Massey Ferguson 5435

Foto van een Massey Ferguson 5435 bezig met het verplaatsen van de mobiele melkstal.

ZIE OOK DE VIDEO:

Reacties

+4
Fendt926Driver
Zo hey.
Wat een pracht uitvinding zo
Echt prachtig om te zien.
Allemaal zelf zo uitgedacht dat het werkt en past?
Hoeveel van die betonnen platen met silo om de mobiele melkstal neer te zetten hebben ze?
Heel veel dingen die super makkelijk en handig gemaakt zijn in 1 video
Tractor TV
@Fendt926Driver Inderdaad volledig eigenbouw, we zijn begonnen met een paar balken voor het frame en een jaar later was ie klaar. We hebben wel stukken van een gebruikte melkstal gebruikt.

We hebben twee melkplaatsen vanwaar we bijna al het grasland kunnen beweiden.
+1
arjanvw
@Fendt926Driver idd prachtig om te zien, ook gaaf dat dit nog gebeurd in deze 'moderne ' tijd en dat de doorloopwagen verder ontwikkeld is.
+1
Jeroen745
Mooi om te zien!
Piet1960
Prachtig. Heeft ook wel wat gekost denk ik, maar gemak mag wat kosten. Maar het enige nadeel van die vaste melkplaatsen is de mest die blijft liggen rond het hele spul.
newholland-
@Piet1960 wij hebben ook jaren In een weidewagen gemolken met betonnen wachtruimte en schepte iedere morgen alle mest op maar als je dat niet deed werd het idd een zooitje,vind dit wel een super mooie wagen
+1
Tractor TV
@Piet1960 De wagen is zelf ontworpen en gebouwd, dus alleen materiaal kosten. Dat was gedeeltelijk gebruikt dus de kosten vielen wel mee (Als je tijd niet rekent).

De mest wordt ongeveer 1 keer per week van de plaat geschoven, maar dat is ook enorm afhankelijk van het weer. Als het droog is kun je prima een paar weken overslaan en als het veel regent moet het zeker elke week.
a3vandiejen
Prachtig.
+1
langeslagdiesel
Kijk! Hier heb vindingrijkheid het beste naar boven gehaald. Netjes hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 5435 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!