Nou, dit is dan echt de laatste voor de komende tijd...........zo in deze staat kom je ze hier met gemak ook steeds minder tegen. Is verkocht naar NL

International 1466

John k
Nou, dit is dan echt de laatste voor de komende tijd...........zo in deze staat kom je ze hier met gemak ook steeds minder tegen.

Is verkocht naar NL

Reacties

sybren
Krijg je deze in de container?
Staat breed op de steekassen!
John k
@sybren ...........slijptol
( is maar net wat de koper will. Soms haal ik een trompet eraf)
Maikel MF
Gewoon zonde om steekassen eraf te halen
John k
@Maikel MF mee eens!
Mdbm
@John k Ik weet niet hoe het in Nederland zit, maar in België mogen de steekassen spijtig genoeg niet uitsteken. Anders had ik bij mij die koppeling voor dubbellucht eraan gehangen.
+1
Maikel MF
@Mdbm hoe het exact zit weet ik niet maar hier mogen tot 3 m gaan zonder ontheffing en met een ontheffing mag je tot 3,5m breedt gaan. Ik heb altijd duals eraan omdat het veel te gevaarlijk is naar mijn mening om met uitstekende steekassen rond te rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1466 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!