Hier zie je Rosékalverhouderij Folbert (Vriezenveen) × met tweemaal een Fendt 824 Turboshift. De broertjes zijn weer klaar voor dit jaar met bemesten.

Fendt 824

gkgerbengk
Hier zie je Rosékalverhouderij Folbert (Vriezenveen) × met tweemaal een Fendt 824 Turboshift. De broertjes zijn weer klaar voor dit jaar met bemesten.

Reacties

+1
Ritchie
Sodekneiter.
+2
B - W
Gewoon 2 van die kanonnen op 1 foto @jonathan12
jonathan12
@B - W Moker mooi
marcel-mennega
Wat een machines!
MaxxuM4ever
Super speelgoed, rest van het jaar weinig werk mee?
gkgerbengk
@MaxxuM4ever Nu de mais bijna in de grond zit komen ze weer in de schuur te staan wachtend op het maishakselen. Af en toe een dagje voor de veewagen of met de dumper maar dan heb je t wel gehad.
Fendt926Driver
@gkgerbengk is de fiat weg gegaan?
gkgerbengk
@Fendt926Driver Nee nee, die gaat nooit weg. De Fiat maakt per jaar nog net zo veel uur als een 824.
MaxxuM4ever
@gkgerbengk als een akkerbouwer. Ik jullie varkens mest afneemt komen jullie het met deze 2 monsters op het land verspreiden? Haha
+1
gkgerbengk
@MaxxuM4ever Deze blijven hoofdzakelijk op het eigen land. Af en toe doen we eens bemesten voor derden in de buurt. De afgevoerde mest (op afstand) gaat meestal in een opslagput of in het voorjaar bij een akkerbouwer in de mestcontainer waarna het door een plaatselijke loonwerker daar word uitgereden.
We hebben trouwens kalvermest geen varkens. 😜
Fendt926Driver
Is dit van bert folbert?
+6
gkgerbengk
@Fendt926Driver De achterste is van Folbert en de voorste heb ik sinds een jaar.

Achterste is eerder van Wardernier geweest en die van mij van Bouwhuis grondverzet. Ze zijn achter elkaar van de band gekomen. Opvolgende typenummers en nu dus weer herenigd haha.
rommert14
@gkgerbengk dat is wel een mooi verhaal.
+1
mf6495driver
@gkgerbengk
mooi verhaal, wij hadden ooit twee dezelfde MF’s. De ene nieuw gekocht, de andere een paar jaar later van een loonwerker gekocht. Ze waren ook achter elkaar van de band gerold.
Fendt926Driver
@gkgerbengk super.
Ik ken bert nog van zijn werk als chef werkplaats bij bouwhuis.
Prachtige set trekkers

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 824 en hebben de trefwoorden bemesten en poseren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!