Perceel tarwe dorsen, uitschieters pleksgewijs naar de 15/16 ton maar perceelgemiddeltes zijn rond de 13a14 ton per ha.

New Holland CR

Perceel tarwe dorsen, uitschieters pleksgewijs naar de 15/16 ton maar perceelgemiddeltes zijn rond de 13a14 ton per ha.

Reacties

hummy
Dat zijn goeie nummers.
NZDairy
@hummy mogen niet klagen, zie dat jij nog deeper south zit. Boer je daar zelf?
+1
hummy
@NZDairy Ja ben hier sinds 1998.
hummy
@NZDairy wat doe jij in NZ. En heb je het een beetje naar je zin?
+2
NZDairy
@hummy zit er zelf sinds '95. was onze bedoeling om hier te gaan melken, dat is anders gelopen. Ben nu bij verschillende akkerbouwers aan de gang, en sinds dit jaar zelf ook een deel groentenzaden teelt.

Begin is hier voor ons niet makkelijk geweest, maar zeker naar m'n zin!
hummy
@NZDairy goed te Horen dat je het naar je zin hebt. Ik heb 2 jaar gewerkt op melkvee bedrijf. Toen mijn partner ontmoet, samen 7 jaar gecontracteerd gemolken. Na 4 jaar dat gedaan te hebben hadden we eigenlijk 50/50 moeten/willen gaan maar eigenaar wilde niet dat we gingen en kwam met het idee om samen een 90 ha dairy farm te kopen en daar een contract melker op te zetten. Dat gedaan en in 2008 hebben we dat 50% Share overgenomen. Sinds hebben we nog twee buren bij gekocht. En melken nu 430 koeien met het bij behorende jongvee.
wim-same
Dat zijn hele mooie resultaten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland CR ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!