Aangezien buienradar ons alleen maar blij maakt met dooie mussen nemen we het heft zelf maar in de hand.

Mc-Cormick MC 115

gypCaseXL
Aangezien buienradar ons alleen maar blij maakt met dooie mussen nemen we het heft zelf maar in de hand.

Reacties

Saeghershof
Vorige week dan geen regen gehad?
RVM
@Saeghershof bij ons ( zuid oost Nederland ) 20mm totaal, maar gister en vandaag droogt het weer zo hard.
gypCaseXL
@Saeghershof wij hadden over de hele vorige week een 10mm verspreid in hooguit een keer 2mm uit 1 bui. Dit is regio rivierenland zuid West Gelderland. Dus alles was min of meer een paar uur later al verdampt. De maïs ligt hier in de droge grond.
Saeghershof
@gypCaseXLbij mij zuid-west van provincie Antwerpen hebben we vorige week meer dan 15liter per dag gehad en dat 4 dagen na elkaar.
gypCaseXL
@Saeghershof ja dan zet het zoden aan de dijk. Daar hoopte wij op basis van het weerbericht op, en daarom de maïs kort voor de voorspelde regen gezaaid. Maar daar kwam niks van terecht helaas.
MaxxuM4ever
Mooi gezicht zo vanuit de lucht, hopelijk windstil tot het eind van je trek. Was hier met de wind steeds een heel gedoe om alles vierkant beregend te krijgen
gypCaseXL
@MaxxuM4ever de wind was wat wisselend vandaag, komende dagen als het goed is beter.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick MC 115 en hebben de trefwoorden beregenen en Mais beregenen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!