5 mei 2020 - Als [@Fendt926driver] maar uit de sloot bevrijd is, maait hij mooi z'n rondjes met de Fendt Xylon en Deutz-Fahr frontmaaier! Niet te vergeten, voorruit los!https://www.youtube.com/watch?v

Fendt Xylon 524

1.892 foto's van @joop2

joop2
5 mei 2020 - Als @Fendt926driver maar uit de sloot bevrijd is, maait hij mooi z'n rondjes met de Fendt Xylon en Deutz-Fahr frontmaaier! Niet te vergeten, voorruit los!

Reacties

+4
Fendt926Driver
Ha ha.
Mooi geworden.
Kon mooi mee helpen zo..
Maar schiet eigenlijk geen donder op met 3m als je 8.5m gewend bent.
Na 3 rondjes denk je "dat had ook in 1 keer gekund"
+1
hummy
@Fendt926Driver Ja maar dat is met zoveel dingen je doet. Soms moet je de knop even omzetten. Hoor dat zo vaak dat wij een grotere melkstal moeten bouwen. Maar ik heb graag die extra koffie.
tone29
@Fendt926Driver zou je de voorruit niet dicht doen?
Fendt926Driver
@tone29 waarom?
Dat geeft een stuk minder beleving...
stegboer
@Fendt926Driver slecht voor de oren
tone29
Gerron
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
Fendt Xylon 524

Dan hang je hier toch gewoon een maaier bij aan? Dan kan je tenminste nog redelijk capaciteit draaien als er een probleem met de tripple is.
SJB533
@Gerron
Het is wel een Xylon hè. Staan bekend als warmloper
Gerron
@SJB533

Inderdaad. Maar 1 kleine maaier erbij moet toch wel kunnen?
Fendt926Driver
@Gerron dat is de trekker van @worteljcb en die is er niet echt veel beter van geworden dat de tripple eraan gehangen heeft..
koeling blijft een punt.
maar 35 ha met 4 maaiers ging mij ook al hard genoeg
Gerron
@Fendt926Driver Natuurlijk gaat het hard genoeg. Zelfs met alleen de triple. Maar als de triple uitvalt dan maai je opeens maar met 1 maaier terwijl je op die trekker volgens mij ook wel met 2 kan maaien. En als je een stuk land hebt waarbij je met 1 of 2 keer maaien met de triple een strookje gras van 4 meter laat staan dan is het ook wel makkelijk dat je dat strookje met de Xylon kan doen zodat de triple op volle breedte kan doorwerken.
+2
valmet6400power
@Gerron
Het is toch geen aangenomen werk? 😅
eicher4048driver
Mooi filmpje! @Fendt926Driver heeft het knap voor elkaar zo! Unieke combinaties waar geen nieuw getuig tegen op kan!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Xylon 524 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!