Foto van een Deutz DX 110. Geplaatst door hummy op 07-05-2020 om 07:55:15, met 6 reacties.

Deutz-Fahr Onbekend

Foto van een Deutz DX 110

Reacties

Deutz 8006spezial
Water van het drijfdek pompen?
hummy
@Deutz 8006spezial nee die hebben we niet. Pompen alleen in pond als grond conditie te nat is. En pompen het leeg in zomer. Mest gaat door zeefmuur. Pond is nu 6 jaar oud en hebben nooit gemixed, we vangen veel water, ongeveer 1200mm p/j.
Deutz 8006spezial
@hummy oo wat stom van mij, dit is natuurlijk canada. Jaa daar kan dat wel. Wel bewust gekozen voor de kleden langs de wallen, of is dat verplicht?
+1
hummy
@Deutz 8006spezial nee dit is nieuw zeeland. Was toen niet verplicht. Maar het gaat hier net als in Nederland. Alleen weten ze dat nog niet hier.
Deutz 8006spezial
@hummy dat zeiden ze tijdens mijn stage en later werk in texas ook. We lopen gewoon 30/35 jaar achter op jullie qua regels. Maak je maar geen illusies

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!