Vanavond het neusembleem weer opgehaald. Hier en daar nog iets bijwerken, maar verder niet verkeerd. Valt nog best tegen hoe strak die randjes echt worden.

Hatz TL 13

454 foto's van @hooidonk

hooidonk
Vanavond het neusembleem weer opgehaald. Hier en daar nog iets bijwerken, maar verder niet verkeerd. Valt nog best tegen hoe strak die randjes echt worden.

Reacties

+6
wim-same
@hooidonk Ik vind de randjes echt hel strak.
+2
hooidonk
@wim-same
Ja, alleen van dichtbij zie je hier en daar wat rommeltjes. Dus niet te dicht bij komen.. 😅
+4
Sojaboontje
Hoe deden ze dat fabriek af dan? Ik denk dat je hem al heel strak hebt.
+2
hooidonk
@Sojaboontje
Misschien met een sjabloon?
Ik denk niet dat ze elk embleem met de hand hebben zitten afplakken, anders kun je elke maand een nieuwe werknemer op zoeken.

Ik heb wel geprobeerd langs de oude lijnen af te plakken, dus iets ruim om de letters heen.
+5
a3vandiejen
@hooidonk Vind hem prachtig geworden.
+1
hooidonk
@a3vandiejen
Dankjewel, Adrie!
+4
Towaberg
Ja hoor, heel geslaagd. Gelukkig gebruikte ze maar 2 kleuren in hun logo😉
+1
hooidonk
@Towaberg
Ja nou! Of eigenlijk maar eentje, alleen het rood.
+2
Kramer U800
Ik vind hem prachtig gelukt zo, of moet er precies geschilderd worden om de uitperste letters?
+1
hooidonk
@Kramer U800
Nee, het zat er een beetje ruim omheen met rechte hoeken.
Ik kon de oude randen zien nog heel licht zien en heb die zoveel mogelijk aangehouden. De binnenkant van de A zit bijvoorbeeld ook helemaal naar één kant toe.
+4
ChristianM
Het neusembleem ziet er weer goed uit. Het is altijd een hele kunst om iets af te plakken. Soms gaat de verf toch nog zijn eigen weg...
hooidonk
@ChristianM
Ja, de hoekjes is hij best iets onder gekropen, terwijl het wel echt goed tape was. Van het een paar keer lostrekken met passen, gaat de hechting ook van achteruit natuurlijk. Ik had ook smal tape van hem mee gekregen, speciaal voor bochten, maar was bang dat ik daar meer mee ging slingeren. Dit hield zichzelf recht.
+4
florisrobben
Het neusembleem is in mijn ogen goed gelukt
hooidonk
Schluterfan
Ik zag onlangs in een restauratieprogramma hoe ze authentieke engelse nummerplaten maakten. De letters worden in een plaat gestanst, daarna word de hele plaat zwart gelakt en als de verf nog nat is ging men met een doek over de letters om de overtollige verf te verwijderen. Werkte wonderbaarlijk goed. Maar daar zijn de platen vlak, hier gebogen. Weet niet of het daardoor ook zo "gemakkelijk" zou gaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hatz TL 13 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!