Vleesvee Bedrijf  Ni'j Holthoes (winterswijk) × op de foto met een New Holland FX 60 en agronic mr820 multibaler.Vandaag het eerste gras door de pijp en in de baal. De test is goed gelukt

New Holland FX 60

hendry-06
Vleesvee Bedrijf Ni'j Holthoes (winterswijk) × op de foto met een New Holland FX 60 en agronic mr820 multibaler.

Vandaag het eerste gras door de pijp en in de baal. De test is goed gelukt

Reacties

langeslagdiesel
Is de gasolie in de aanbieding ofzo??
langeslagdiesel
@hendry-06 ik bedoel,: met een 600 pk caterpillar een baal gras persen. Ik zal het wel niet snappen.
hendry-06
@langeslagdiesel zoveel verbruikt die niet valt nog best mee. En deze motoren zijn beter geschikt om een aftakas te monteren.
Fendt926Driver
Prachtig dat die het zo goed doet.
met de mais was de test toch ook goed geslaagd?
neem aan dat de pers de beperkte factor is toch?
de hakselaar kan meer gras aan dan de pers kan verwerken?
en kun je doorhakselen als de baal naar de wikkelaar gaat en heb je dan direct weer 10% baal vanuit de bunker als begin baal of moet je dan weer van 0% af beginnen met de volgende baal?
hendry-06
@Fendt926Driver ja met mais ging het ook super. We hadden alleen nog nooit gras gehakseld en nog geen gehakseld gras geperst.

De pers is inderdaad de beperkende factor. De hakselaar heeft veel meer capaciteit. Je kunt in feite gewoon doorrijden de voorraadbunker word dan voller en als de baal op de wikkelaar ligt haalt de pers daar het gras weer uit.
dx11
Wat weegt zon grasbaal dan?
hendry-06
@dx11 ongeveer 350 kilo denken we. We hebben ze niet gewogen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland FX 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!