Heerlijk om weer even te toeren, kort ritje maar kan ik weer even op teren.... Geplaatst door a3vandiejen op 09-05-2020 om 19:03:51, met 8 reacties.

Same Meerdere

Heerlijk om weer even te toeren, kort ritje maar kan ik weer even op teren...

Reacties

+1
wim-same
Lange rit kan ook hoor. Moeten we wel eerder weg.
+1
a3vandiejen
@wim-same Hahaha, we hebben de hele zomer nog...
Martinsame
Was zeker lekker
langeslagdiesel
Wat liggen er nu voor vreemde ( Made in China ) banden voor onder de eerste ? Deze bandenmaat is bij de gangbare bandenboeren ernstig aan het opraken. ( had ik ook een jaar of wat terug al door )
wim-same
@langeslagdiesel Achter 12.4 X 28 BKT en voor 8.3 X 20 Voltyre ( made in Russia ) Voorbanden rijden op de weg wel heel lekker omdat de nokken goed overlap hebben, en stuurt ook heel licht.
+1
langeslagdiesel
@wim-same zeg ook niet dat ze slecht zijn. Maar in de gerenommeerde merken collectie raken deze maten op. Een jaar of 15 terug moest er een minitauro 4wd rondom op nieuwe pantoffels. Toen was er slecht aan de voorbanden te komen. Zo zijn er veel van die oude banden maten die alleen bij ( voor ons ) onbekende merken nog te vinden zijn.
wim-same
@langeslagdiesel Ik heb deze voorbanden ook al zo'n 15 jaar denk ik. Ik heb het toen aan de bandenboer over gelaten, maar het fijt dat het een vreemd merk is waar ik ook nog nooit van gehoord heb bewijs al genoeg denk ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Same ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!