Mooi spelen met de 824 voor de mestpomp in 2019, bassin mixen voordat de sleepslang zou komen. Als het bassin vol zit moet er 40.000m3 in kunnen. Dit is de eerste drijfmest, voorheen allemaal dichte v

Fendt 824

883 foto's van @bart99

bart99
Mooi spelen met de 824 voor de mestpomp in 2019, bassin mixen voordat de sleepslang zou komen. Als het bassin vol zit moet er 40.000m3 in kunnen. Dit is de eerste drijfmest, voorheen allemaal dichte vloeren en werd het samen met stro uit de boxen uitgereden met de mestverspreiders.

Reacties

DANOONTJE POWERR
Waar is dit?
+1
bart99
@DANOONTJE POWERR Dit is in Oekraïne, gaat er heel wat anders aan toe dan in Nederland 🙈
bram power
@bart99 machtig om te zien, heb je lang in Oekraïne stage gelopen?
+1
bart99
@bram power Ongeveer 2 maanden ja, gave ervaring!
+1
hermanjohndeere
@bart99 vorig jaar ook wezen kijken. Eem weekendje met jelle op pad. Was mooi voor mekaar 👌
+1
bart99
@hermanjohndeere De weekendjes met Jelle op pad waren ook het mooiste inderdaad! 😛 🍻
Fendt612e
Is dit die Nederlandse boer met beveiliger voor het bedrijf?
bart99
@Fendt612e Ja klopt idd, bij alle bedrijven zie je daar wel beveiligers lopen. Waren op een perceel stro aan het laden maar daar kwam ‘s nachts ook een bewaker in het land zodat ze geen pakken van het land halen. Mocht ook absoluut geen machines op het land laten staan tenzij er een beveiliger was geregeld voor de combines enzo die ‘s nachts wel bleven staan

melkvee.nl/artikel/82699-pionieren-in-oekraine/
+1
Fendt612e
@bart99 ja die reportage had ik laatst gezien, mooi land met veel kansen, alleen jammer dat je 60 jaar terug de tijd in gaat.
MaxxuM4ever
@Gerben V bekend bedrijf zeker haha.
bart99
@MaxxuM4ever Heel best stagebedrijf 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 824 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!