Foto van een Holaras Viking Kuilverdeler.. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 11-05-2020 om 08:45:00, met 15 reacties.

Holaras Kuilverdeler

mdoornekamp
Foto van een Holaras Viking Kuilverdeler.

Reacties

fendt308-driver
Met z'n tweeën op de kuil bezig?
mdoornekamp
@fendt308-driver ja. Ik had met de shovel nog wat oude kuil onderin de silo verdeeld
fendt308-driver
@mdoornekamp oke, mooi dat het zo kan. Ik ben er wel fan van om met meer op de kuil te rijden. Maar dan moet je wel ingespeeld zijn op elkaar en de extra trekker niet de verdeler in de weg rijden.
Zaterdag thuis de eerste snee weg gereden en na het harken deed ik de kant plukken en de andere kant goed langs de muur vast rijden. Werkte super
+3
mdoornekamp
@fendt308-driver ja aanrijden is wel belangrijk. Dat realiseert men zich laatste jaren steeds meer
hummy
@mdoornekamp dat wisten ze vroeger ook, maar materiaal van vandaag de dag maakt het een stuk eenvoudiger.
+1
arjanvw
@hummy vroeger was de aanvoer capaciteit ook lager....
sebas deutz150
@mdoornekamp hoe wordt bij jou de doseerunit die voorop de opraapwagen zit aangestuurd. Wij hebben er sinds kort ook een maar ben nog niet helemaal tevreden hoe het nu werkt.
mdoornekamp
@sebas deutz150 zit een signaal kabel onder de kap. Die kun je met je pomp verbinden. Dan schakelt ie aan en af met de pickup
sebas deutz150
@mdoornekamp onder de kap die boven de knik dissel zit?
mdoornekamp
@sebas deutz150 ja bij ventielen blok en elektronica. Die kabel is trouwens wel een optie. Zit er niet altijd op. Als je de tip toets van de werklampen lang vast houd, gaat er een M in je display branden. Zo schakel je het systeem in.
sebas deutz150
@mdoornekamp oke en waar heb jij je nozzles zitten. Het valt mij tegen om netjes te doseren.
mdoornekamp

(klik om te vergroten)

Daar
john deere 7810
De 7800 voor de andere wagen? komt de 6630 zoveel te kort voor de wagen?
mdoornekamp
@john deere 7810 6630 heeft ook al weer voor de wagen gestaan. Die kan het ook wel net aan doen. Maar wel veel minder eigen gewicht om de wagen op de bult te krijgen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holaras Kuilverdeler ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!