Foto van een Fendt 724 met Krone Swadro 2000. Vandaag begonnen met maaien, vanaf morgen hakselen. Foto is geplaatst door DaanLek op 11-05-2020 om 22:29:36, met 13 reacties.

Fendt 724

DaanLek
Foto van een Fendt 724 met Krone Swadro 2000. Vandaag begonnen met maaien, vanaf morgen hakselen

Reacties

KlaasM
Bijzonder kleurtje. Maar zeker niet lelijk! Speciale uitvoering?
mdoornekamp
@KlaasM dit is 1 van de optionele kleuren af fabriek. Kost wel iets van 7000 euro extra meen ik.
+2
DaanLek
@mdoornekamp Klopt ja. Netto kost het iets minder meer, maar het blijft veel geld voor een ander kleurtje!
MaxxuM4ever
Ik dacht eerst dat het een schudder was, maar Google vertelde dat het een 6 elements wiers is. Is een Band hark geen goed alternatief bij zo’n werkbreedte? Het buitenste gras wordt een heel eind over de grond geveegd voor het op de wiers ligt met alle kans op vervuiling van zand/grond.
cb6520
@MaxxuM4ever zijn die er ook van 20 meter dan
MulderDeutz1
@cb6520 Met 9 meter kun je twee wiersen tegen elkaar aan leggen. En je kunt met een bandhark aardig harder rijden schijnt.
+3
fendt308-driver
Quote Reactie van @MulderDeutz1:
En je kunt met een bandhark aardig harder rijden schijnt.

Denk dat dat niet helemaal op gaat, als ze de pick up al onder de kar weg jagen is het land niet hoge snel heid geschikt.
Of was dat niet bij jou @cb6520 ?
Lars
@MulderDeutz1 maar een bandhark is ook een keer zo duur als een 4 elementshark. Nu weet ik niet wat zoiets kost maar dan is bandhark waarschijnlijk nog duurder.
cb6520
@MulderDeutz1 maar dan moet je dus 2 keer rijden voor 1 wiers en 2x zo snel rijden zal je wel niet meevallen in oostduitsland
MulderDeutz1
@cb6520 klopt, dat zal wel niet lukken
DaanLek
@cb6520 Klopt helemaal. Deze heeft al moeite om de hakselaar voor te blijven
+1
wart
Prachtig die trekker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!