Foto van een Deutz D7006 ik zocht een handleiding voor de 912 motor in mijn mecalac.Kom ik dit tegen...Zit ook een 912 in.En er staat ook meer bijzonders in...

Deutz D7006

Fendt926Driver
Foto van een Deutz D7006 ik zocht een handleiding voor de 912 motor in mijn mecalac.
Kom ik dit tegen...
Zit ook een 912 in.
En er staat ook meer bijzonders in...

Reacties

InsaneNL
Zitten hier de onderdeel numers voor de 912 wel bij in? Bij het onderdelen boek van mijn 7506 zitten ze er niet in, ik heb er het boek voor de motor bij gezocht.
Fendt926Driver
@InsaneNL de fotos van de koeltunnel lagers zitten er wel in. Onderdeel nummers heb ik nog niet naar gekeken.
Maar denk dat het de skf 6205 lagers zijn
InsaneNL
@Fendt926Driver oh bijzonder bij mij komt de hele motor er uberhaupt niet in voor, begint bij de koppeling en staat ook niet in de inhouds opgave. die van jou Is trouwens wel een iets nieuwer boek als ik het voorblad zo bekijk
Fendt926Driver
@InsaneNL onderdeel nummers staan er bij van alles wel bij.
Afstel gegevens niet.

(klik om te vergroten)

Onderdelen van de cylinderkop

(klik om te vergroten)

En alles van het blok...
MulderDeutz1
Ik heb een werkplaatshandboek van de FL912 serie, laat maar weten als je wat wilt weten. Afstelgegevens staan er ook in!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D7006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!