Foto van een David Brown 885hij loopt wel maar hij blokkeerd de versnellingsbak hoe kan dat?. Foto is geplaatst door heebink10 op 15-05-2020 om 00:52:09, met 6 reacties.

David Brown 885

heebink10
Foto van een David Brown 885
hij loopt wel maar hij blokkeerd de versnellingsbak hoe kan dat?

Reacties

boegie
Staat ie misschien in 2 versnellingen?
Klein Rot
@heebink10
Die twee inkepingen in de schakel stangen moeten naast elkaar staan. Met eengrote bandenlichter eerst een in het midden zetten dan de andere.
Dies
@Klein Rot maar dat rechter gleufje lijkt ook niet helemaal zuiver te zijn volgens mij die hoort er hetzelfde uit te zien als de linker,
Klein Rot
@Dies
Dat kan door het gebruik natuurlijk iets slijten
HeitecNL
De bak lijkt in zn twee te staan, beetje afhankelijk of de foto recht boven de bakopening is genomen. Het gleufje rechtsonderin lijkt op de foto naar achteren geschoven te zijn, dat is zn tweede versnelling. Als je die eens met een bandenlichter naar voren schuift totdat deze uitgelijnd is met het linkerschuifje zou het goed moeten zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 885 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!