Foto van een Valtra 6850 met de pottinger Faro, weer wat grasjes aan de kuil gereden.. Foto is geplaatst door Valtraboerties op 15-05-2020 om 15:22:51, met 9 reacties.

Valtra 6850

Valtraboerties
Foto van een Valtra 6850 met de pottinger Faro, weer wat grasjes aan de kuil gereden.

Reacties

Baltus_steyr
Ziet er nog wel groen/taai uit!
Valtraboerties
@Baltus_steyr was behoorlijk pittig spul, percelen met meer dan de helft klaver. Foto geeft wel een vertekent beeld zie ik
Ruben-Wind
Bevalt de wagen goed?
Valtraboerties
@Ruben-Wind deze bevalt ons altijd nog erg goed ja, fijne betrouwbare wagen
GerbertXL
Is dat met achtwielig onderstel of heb je er nog een? Welke maat banden?
Valtraboerties
@GerbertXL ja beide wagens hebben acht wielig onderstel inderdaad, hier moeten eigenlijk nog een keer grotere banden onder. Zit als ik het goed heb 500-45R19 onder
GerbertXL
@Valtraboerties Ah ja das wel aan de kleine kant, maar grotere banden kost wel gelijk een bonk geld als je er 8 moet hebben.
Hoeveel pk hebben die valtra's en kun je ze er een beetje tam krijgen?
Valtraboerties
@GerbertXL ja eigenlijk stom te klein, ff wachten op een betere melkprijs. Wij hebben 100&120 pk voor de wagens staan, als we goed stampen kunnen we de trekker wel plat krijgen ja.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 6850 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!