Foto van een Ferguson TEF met de Schukken maaibalk een stukje gemaaid.. Foto is geplaatst door Arie_MF op 15-05-2020 om 21:13:09, met 13 reacties.

Ferguson TEF

Arie_MF
Foto van een Ferguson TEF met de Schukken maaibalk een stukje gemaaid.

Reacties

wim-same
Ha ha, gemaaid zonder zwadborden, en met de beschermkap er nog op. Maar ja, wel mooie foto.
+1
Arie_MF
@wim-same ik neem aan dat je begrijpt dat deze foto na het maaien genomen is, de eerste rondgangen met zowel binnen- als buitenzwadbord gemaaid.
wim-same
@Arie_MF Ah super gedaan Arie. Je weet hoe het hoort. En netjes schoon gemaakt na het maaien.
+2
Arie_MF
@wim-same ik ga hem niet voor de sier in het maaiwerk van een ander zetten.😁 het maaide niet altijd even fijn deze eerste snede. Als je hobbymatig wat meer oppervlakte moest maaien dan zou ik toch graag iets met dd aftakas met een pz135 erachter hebben. Al is dit toch leuk als je geen haast hebt.
wim-same
@Arie_MF dit is zeker leuk Arie. Ik heb vroeger ook nog wel met een Schukken maaibalk aan een MF 130 gemaaid. Als het gras nog mooi recht stond ging het super, maar o wee als het gras plat geslagen was. DRAMA.
+1
Arie_MF
@wim-same gisteren eerst nog een nieuw mesje erop geklonken, maar eigenlijk zoeken we nog een complete messenbalk in goede staat want er zit aardig sleet op deze.
wim-same
@Arie_MF Jo van Keulen misschien ? Is dit ook een Schukken balk ?
Arie_MF
@wim-same ja, Schukken, ik hoor het graag. (Of misschien kent mijn vader hem al)
+1
wim-same
@Arie_MF Ik heb ook nog wel een kennis in Friesland die ook veel van dat spul heeft, vooral ook schukken. Maar Schukken kwam ook uit Friesland. ( Bolsward) . Ik zal eens informeren. Wat voor messenbalk heb je, Fijn, midden of grof?
Arie_MF
@wim-same een middenbalk
wim-same
@Arie_MF Ik zal eens informeren naar een midden balk Arie.
+1
a3vandiejen
Super mooi zo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ferguson TEF ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!