Foto van een Ford Onbekend.Foto is gemaakt op 12 augustus 1979. Op die dag was de optocht i.v.m. 600 jaar Velswijk. Deze Ford was van mijn schoonfamilie.Het filmpje van de optocht staat op https://you

Ford Onbekend

dickt
Foto van een Ford Onbekend.
Foto is gemaakt op 12 augustus 1979. Op die dag was de optocht i.v.m. 600 jaar Velswijk. Deze Ford was van mijn schoonfamilie.
Het filmpje van de optocht staat op
. Leuk om te kijken omdat er meer tractoren in voorbij komen. Deze tractor komt op 1:50 in het filmpje voorbij.

Reacties

+1
a3vandiejen
Prachtig.
+3
holderb51
Mooi mooi! Op 3.58 in het filmpje loopt m'n moeder, met rode zakdoek op. In de kar die ze trekt, zit ik met mijn zusje. Ik was toen 6 jaar oud. Op 3.58 mijn vader, in blauwe kiel met de kruiwagen....
Henk 1120
@holderb51 Wist je van het bestaan van dit film materiaal? Of is dit helemaal een verassing?
Heel herkenbaar al dat materiaal in deze film 👍🏼
+2
holderb51
@Henk 1120 Ik kende dit filmpje niet. Ben dus bijzonder aangenaam verrast, dat dat hier op tractorfan staat. Hoe leuk is het, je eigen trekkertje in zo'n filmpje terug te zien!
+4
holderb51
En op 4.48 de Holder B10, die nu in mijn bezit is, mijn eerste Holder! Ik heb hem gekregen van de bestuurder in het filmpje, met wie ik later veel contact had... Super om terug te zien!
+2
Albert Peters
Wat mooi
+3
Henk 1120
Hoop dat er nog veel meer van dit soort film materiaal gedigitaliseerd wordt...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!