Midibalen gewikkeld met doorzichtige plastic.. Foto is geplaatst door Saeghershof op 17-05-2020 om 17:10:41, met 10 reacties.

Geen Geen

Saeghershof
Midibalen gewikkeld met doorzichtige plastic.

Reacties

Saeghershof
Misschien iets voor @case 745 xl
case 745 xl
@Saeghershof had er al over gehoord idd. Lijkt me ideaal klanten kunnen aan de buitenkant zien wat er in zit. En mocht er schade zijn zie je dat ook direct. Meende dat het nog niet in 50 cm bestond. Zal er vandeweek even achteraan
+1
jammermaarhelaas
Maakt dit qua prijs en plastic-kwaliteit (conservering van het voer) nog verschil met ondoorzichtig gekleurd folie?
Weet je ook hoe het zit wat betreft doorlaten van UV straling?
+1
Saeghershof
@jammermaarhelaas deze is 20 cent duurder voor de loonwerken maar hij rekende het niet door. Hij heeft dit soort op vraag van klanten vorig jaar ook al gebruikt en door de positieve reacties ging hij hem altijd gebruiken.
wim-same
En hoe zit dit met eventuele vogelschade ?
+2
Saeghershof
@wim-same vogelschade weet ik niet. Bij ons word er nog een plastiek overgetrokken als de balen bij elkaar staan tegen de vogels.
Fast Eddy
Deze folie heb ik vorig jaar aal in Oostenrijk gezien. Bijna alle balen in het dorp waar wij zaten waren in deze folie gewikkeld.
+1
jasper-santing0
Wat is hier het nut van?
Saeghershof
@jasper-santing0 kan je zien wat erin de baal zit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!