Foto van een Same Explorer 80 daggie balen rijden. Foto is geplaatst door Martinsame op 18-05-2020 om 16:07:11, met 6 reacties.

Same Explorer 80

Martinsame
Foto van een Same Explorer 80 daggie balen rijden

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooi werk.👍
wim-same
Goed bezig Martin.
+1
Dick van Driel
Wat zou de wereld er toch mooi uitzien met meer same ‘s. 😃😃😃
Ben er toch wel verslingerd aan geraakt.
+1
wim-same
@Dick van Driel Dan wil jij niet weten hoeveel SAME's en in deze polder vroeger gereden hebben. En nu maar enkel meer. Er zijn ook maar enkele boeren meer.
+2
Dick van Driel
Ja jammer hoor. Ook ik ben geen boer al woon ik op een boerderij tussen de boeren. Wat overigens een verademing is ten opzichte van wonen in de stad. Sociale controle elkaar helpen waar je kunt enzovoort. Ik ben wat dat aangaat een gelukkig mens. Ik draag op mijn manier een steentje bij het helpen van boeren die toevallig geen verstand hebben van techniek. Ook als het geen Same is. 😃😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Explorer 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!