Kijk, daar heb je Maatschap Beulink (Velswijk) × met een John Deere 6830 Premium.. Geplaatst door joozt op 20-05-2020 om 10:04:32, met 7 reacties.

John Deere 6830 Premium

2.051 foto's van @joozt

Kijk, daar heb je Maatschap Beulink (Velswijk) × met een John Deere 6830 Premium.

Smakelijke voeraardappelen

Nu een voordelige zetmeelaanvulling Levering per vrachtwagencombinatie

Advertentie
Bezoek website

Reacties

Fendt612e
Nieuwe haspel?
Mooie handel die haspels na 3 droge zomers
joozt
@Fendt612e ja een nieuwe! Haha inderdaad die gaan als warme broodjes nu! Deze was in november al besteld, denk dat ie nu wel een stukje duurder zou zijn!
angelo-nabben
Waarom 2 verschillende merken haspels?
+1
joozt
@angelo-nabben dat was eigenlijk niet de bedoeling. Vorig jaar een nieuwe gekocht en deze winter een tweede erbij besteld. Van het voorjaar lekker het erop dat deze vanwege Corona veel te laat zou komen en toen konden we via ons LMB snel aan een andere nieuwe komen. Toen bleek dat de haspel die van de winter besteld was toch optijd was hebben we de haspel van vorig jaar verkocht. Deze had wat minder lange slang dus nu hebben we twee haspels die qua specificaties gelijk zijn, bediening is nauwelijks anders dus dat is geen probleem!
CoenNijenhuis
@joozt sta je hier bij Verheij?
joozt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6830 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!