Maatschap Beulink (Velswijk) × op de foto met een Ocmis en Idrofoglia.. Foto is geplaatst door joozt op 20-05-2020 om 10:04:33, met 5 reacties.

Machines Beregening

2.256 foto's van @joozt

joozt
Maatschap Beulink (Velswijk) × op de foto met een Ocmis en Idrofoglia.

Reacties

radium45
@joozt Welke heeft de voorkeur?
joozt
@radium45 ze draaien allebei net een dag dus kunnen er nog niet zo heel veel zinnigs over zeggen! Opties en mogelijkheden zijn redelijk gelijk. De Ocmis heeft meer hydraulische functies en een iets uitgebreidere computer maar ik weet niet of we al die opties ook gaan gebruiken!
radium45
@joozt Wat zijn zoal de opties?
+1
joozt
@radium45 hydraulische bediening van draaikrans en steunpoot aan de dissel. En de computer kan spuiten in meerdere sectoren. (Kan de Idrofoglia ook) Daarnaast snelheid instelbaar in m/h maar ook in mm/ha (dan moet je o.a. sproeihoek en nozzle invoeren) of in gewenste eindtijd. Vast nog meer maar dit wat ik zo in de gauwigheid even zag.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Machines Beregening ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!