Tja als het dan een keer regent is het gelijk een beetje modderig. De kuilbulten liggen op klei/ leem baan. Dit is grootste gedeelte van jaar of bevroren of droog. Bij zand zou je teveel meescheppen m

JCB Verreiker

rick-mandersloot
Tja als het dan een keer regent is het gelijk een beetje modderig. De kuilbulten liggen op klei/ leem baan. Dit is grootste gedeelte van jaar of bevroren of droog. Bij zand zou je teveel meescheppen met voeren. Het voer wordt uitgekuild met de volume bak.

Reacties

johndeere6230
Geen gravel op de rest van het erf?

Ben je daar heen geëmigreerd? Of ben je er gewoon aan het werk?
+1
rick-mandersloot
@johndeere6230 rest van het erf is zanderige gravel.
rick-mandersloot
@johndeere6230 beide haha. Kwam beter uit met de papierwinkel om eerst even poosje te gaan werken.
johndeere6230
@rick-mandersloot

Ahzo haha, in Nederland was je het boeren zat of geen mogelijkheid om thuis verder te gaan?
rick-mandersloot
@johndeere6230 hebben melkvee bedrijf in nl. Maar ik ben geen echte koeien man. En graanteelt rendeert niet in Nederland en daar komen alle overheids toestanden nog bovenop.
johndeere6230
@rick-mandersloot

Ah op die manier, je bedoeling is dus om daar op een keer een akkerbouw bedrijf op te zetten? Of begrijp ik dat verkeerd?
JohnDeere5720
Zit jij zuid-west van Saskatoon, Richting Outlook?
rick-mandersloot
@JohnDeere5720 dat klopt wel aardig ja. Volgens mij ben jij er een van de bio boer met 3 eaz molens achter de stal bij Bedum?
JohnDeere5720
@rick-mandersloot Ben dan bij dat bedrijf geweest waar jij nu zit, een keer op een zondag middag, hebben kuil silo's van vlas stro balen als het goed is 😛

Klopt, die bio boer met molens, waar zat jij in Nederland dan? hier uit de buurt
rick-mandersloot
@JohnDeere5720 stikt er inderdaad van de vlasbalen. Maar ligt geen kuilvoer tussen. Ik kom uit Beerta. Ik heb een aantal jaren voor het windmolen bedrijf gewerkt als service monteur. Zodoende regelmatig bij jullie geweest.
JohnDeere5720
@rick-mandersloot Ahh op die manier, heb eens even gegoogeld, dat ben jij dus! dat is grappig, is wel even een andere tak van sport dan 😉

Hoelang ben je van plan daar te blijven in Saskatchewan?
+1
rick-mandersloot
@JohnDeere5720 blijf bij die boer ongeveer 2 jaar. En of ik in Saskatchewan blijf weet ik nog niet zeker. Blijf wel in Canada.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB Verreiker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!