Foto van een John Deere 6320 met zelfbouw midibalenklem. Gister de klem terug gekregen van de poedercoating. En vanmorgen  in elkaar gezet. Nu is hij klaar voor gebruik.

John Deere 6320

Foto van een John Deere 6320 met zelfbouw midibalenklem. Gister de klem terug gekregen van de poedercoating. En vanmorgen in elkaar gezet. Nu is hij klaar voor gebruik.

Reacties

eicher4048driver
Erg netjes geworden! ik zie dat je elke klem apart kan bedienen met 1 dw ventiel. Hoe werkt die schuinstelling nu? Is dat ook nog eens een extra dw cilinder die erop zit?
+1
case 745 xl
@eicher4048driver klemmen bedien je met 2 dw. De linker en rechter apart. Schuin gaat de klem met drijfveren die duwen hem automatisch weer naar de middenstand .
+1
eicher4048driver
@case 745 xl dus dat schuin zetten gaat enkel door de pakken tegen andere pakken of een muur te duwen? Netjes gemaakt zo
case 745 xl
@eicher4048driver klopt of een keer scheef naar de wagen moeten steken. Dan zwenkt de klem en kun je dus alsnog 2 stapels pakken
Saeghershof
Mooie klem.
case 745 xl
@Saeghershof bedankt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!