Same Tiger Six 105 met Mulié dumper. Foto uit de oude doos. Jaartal weet ik niet meer.. Geplaatst door wim-same op 22-05-2020 om 17:42:32, met 21 reacties.

Same Tiger Six 105

Same Tiger Six 105 met Mulié dumper. Foto uit de oude doos. Jaartal weet ik niet meer.

Smakelijke voeraardappelen

Nu een voordelige zetmeelaanvulling Levering per vrachtwagencombinatie

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+4
Martinsame
Prachtig
+5
wim-same
@Martinsame Volgens mij was dit in Krimpen aan den IJssel. Daar op het veen werd de baan ook steeds slechter. Dikke MF zat in het begin steeds achter op mijn klep te hangen. Enkele uren later zat hij verzakt. en kon ik Het niet laten........

(klik om te vergroten)

Oeps, soms gaat het wel eens mis met een collega. Had hij er ook maar een SAME voor moeten zetten. ha ha
Martinsame
@wim-same ja je rijdt het veen gewoon beurs
+1
wim-same
@Martinsame Ja klopt Martin, maar dat heb je op klei ook hoor. Dat rij je ook gewoon beurs.
Martinsame
@wim-same ja klopt
Mdbm
@wim-same Van jouw loonbedrijf en die MF heb ik eens een filmpje van gezien. Op dat ‘kleine’ karretje werd toen meer geladen dan tegenwoordig in een 3-Asser.
wim-same
@Mdbm Dat was wel op een ander werk op dat filmpje. Ik weet ook niet of het dezelfde MF was
+1
MF 2725
@wim-same Die MF was vast geen 2680?! 😂
wim-same
@MF 2725 Weet ik echt niet meer. Ik weet ook niet meer van welk bedrijf hij was. Ik bracht 's morgen een jongen ven net 16 jaar naar deze put, en zag direct al dat het spannend ging worden. Dus ik ben de hele dag maar blijven rijden, en heb deze jongen nog wel enkele trucjes geleerd wat hij vooral NIET moest doen. Het resultaat was duidelijk. 's morgens opduwen, en 's middags had ik lol. en de meeste vrachten.
Albert Peters
Ook mooi plaatje
bob de bouwer
Mooie combinatie
+1
wim-same
@bob de bouwer Ja, klopt. Dat was precies een mooi combinatie. En zeker omdat dit een 6 cilinder Tiger is, houd hij goed de voorwielen aan de grond.
+1
yoohan
Mooie combinatie zo Wim. Waren deze Tigers nog beetje rustig in de cabine? Of was het gewoon oorkappen op.
wim-same
@yoohan Ach tegenwoordig mondkapje op, en toen oorkappen op. Zo blijft alles in de mode. Dit waren wel de eerste "geluids arme" cabine's van Same. Met dat deze trekkers ouder werden werd het geluid ook wel meer hoor.
+2
Albert Peters
@wim-same dat was met de John Deere geluidsarme cabines ook Naarmate de tijd verder ging werd het geluid erger In 78 kocht ik 2 trekkers met VCE cabs en kregen we 4000 gld subsidie Jaar verder was depot leeg
+2
GROENEDEERE
Heerlijk plaatje weer.
wim-same
@GROENEDEERE Ja klopt, maar ik weet niet van hoelang geleden. wel in de jaren 90 denk ik.
a3vandiejen
Machtig mooi dit.
rolandfotografie
Super dit !
MF 2725
Schitterend!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Tiger Six 105 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!