Deze foto heb ik niet zelfgemaakt.🤘😉. Geplaatst door stijn-de-bock op 22-05-2020 om 21:26:11, met 10 reacties.

Deutz D6806

Deze foto heb ik niet zelfgemaakt.🤘😉

Reacties

+1
schluterman
Mooi de deutz aan het werk Stijn 👌
+3
stijn-de-bock
@schluterman hobbyen, t was een hele rustige dag voor de loonwerker,het meeste gras was binnen,dus dan is er tijd om een beetje te hobbyen
+4
bob de bouwer
Dat werd ook een keer tijd dat we een foto te zien kregen dat de Deutz aan het werk was!
+2
Martinsame
Mooi werk dat balen rijden 💪💪
+5
wim-same
@stijn-de-bock Heb jij nu je Belgische gehakt ballen in folie verpakt, en kom je daarmee naar ons rijden met je Deutz. Daar heeft @Controle dan wel een heel groot werk mee gehad. Ha ha. Hopen dat de Corona gauw over is Stij, dan komen wij weer naar jou.
bob de bouwer
@wim-same Een gehakt bal is lekker, maaar ... dit zijn dan wel enorme grote gehakt ballen en liggen ook nog zwaar op de maag!
+3
wim-same
@bob de bouwer Oh, maar dan ken jij de gehakt ballen van @ controle nog niet ha ha. Die liggen niet zwaar op de maag hoor.
a3vandiejen
Mooi hoor.
+1
Sjon
Mooie Deutz.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6806 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!