Foto van een Zelfbouw Oprijwagen Foto van een Zelfbouw Voerwagen.Project ver gevorderd. Nog een paar kleine dingetjes. Het meeste is klaar. Gelijk even getest. Lijkt allemaal boven verwachting.

Zelfbouw Oprijwagen

810 foto's van @newholland6640

newholland6640
Foto van een Zelfbouw Oprijwagen Foto van een Zelfbouw Voerwagen.

Project ver gevorderd. Nog een paar kleine dingetjes. Het meeste is klaar. Gelijk even getest. Lijkt allemaal boven verwachting.

Reacties

wim-same
@newholland6640 Moet je het shoveltje wel kuilvoer geven natuurlijk.
+1
newholland6640
@wim-same gaan de filters zo gauw dicht van zitten.
+1
wim-same
@newholland6640 Ja, daar heb jij ook weer gelijk in. Maar wel heel Multi functioneel. Machine vervoeren, vee vervoeren, en bij voederen in het land.
+1
newholland6640
@wim-same ja shoveltje wil je nog wel keer ergens mee heen indd.

Ik wilde er eerst een klep achter maken maar de as een stukje naar voren gezet en op deze manier. Zelfs met deze kleine trekker ervoor komt ie al hoog genoeg. Dus dat is super zo.
wim-same
@newholland6640 Htrek je hem in de hef, en komt het shoveltje dan ver genoeg over het dode punt dan hij weer satbiel kan rijden ? en hoe als de koeien allemaal achter in staan, duikt de kar dan ook niet achterover ?
+1
DANOONTJE POWERR
@wim-same
Je kunt m ook overpakken in het vaste trekpunt als je gaat rijden.
bartjuh
@DANOONTJE POWERR dat gaat dan geheid een keer mis.. Ff snel snel en dan met het hele spul op de kop de sloot in ofzo.
Ook met lading in vaste trekhaak wat constant druk omhoog uitoefend lijkt het met niet erg prettig rijden
newholland6640
@wim-same met shovel achteruit erin komt ie makkelijk over het dooie punt heen. En vee moet je gewoon vast zetten als je er een paar in hebt. Frame is behoorlijk zwaar en as zit nog gewoon aan de goede kant van de balans.
+2
jehan
Zeer creatieve oplossing zo ..dat zijn nou dingen waar je veel mee kunt ..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Oprijwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!