Foto van een Steyr 658. Bezig met mais beregenen. Zolang de mais nog niet te hoog is werkt het systeem met de kleine sproeietjes nog.

Steyr 658

Foto van een Steyr 658. Bezig met mais beregenen. Zolang de mais nog niet te hoog is werkt het systeem met de kleine sproeietjes nog.

Reacties

Baltus_steyr
Wil dat nog een beetje zo?
steyrTom
@Baltus_steyr ja gaat eigenlijk best goed. Moet met Op en afrollen wel met zn tweeën zijn.
Ares550rz
Waarom met zn 2en?
+1
JD 6110
@Ares550rz 1 de Trekker in de spoor houden en de ander de slang 1 sproeier opzei trekken tijdens het oprollen. Anders rol je alles op 1 kluit denk ik
+1
steyrTom
@JD 6110 @Ares550rz 1 persoon de trekker door de rij sturen en snelheid van de haspel regelen. De ander de slang in de rij leggen bij af rollen en bij oprollen de slang begeleiden op de haspel. Een akkerbouwer in de buurt heeft hiervoor in de aardappelen een haspel die kan zwenken zodat je de slang kan sturen.
+1
velsje
Het oprollen zal wellicht een klein probleempje worden? Heb vorig jaar hier in de buurt ook iemand een baars systeem in de bieten hebben liggen. Alleen kon die naar een dag pas oprollen, omdat die anders teveel sporen reed 😬
steyrTom
@velsje ja moet wel ongeveer halve dag wachten tot het beetje opgedroogd is.
JD 6110
@velsje idd hier zakte ik net ook door met de laarzen op wat plekken met verleggen net haha
joozt
@velsje Haha dat vind ik inderdaad soms ook een beetje een nadeel van dit systeem. Mooiste is dan 2 van zulke setjes. Dan kan je in alle rust de 1e opruimen terwijl de 2e aan het sproeien is.
velsje
@joozt idd, dat moet je dan wel hebben

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 658 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!