Foto van een UTB Universal 430 op transport vanuit stolwijk naar doezum. Geplaatst door keez op 24-05-2020 om 20:59:10, met 20 reacties.

UTB Universal 445

Foto van een UTB Universal 430 op transport vanuit stolwijk naar doezum

Reacties

newholland-
Heb je hem verkocht ?
keez
@newholland- nee komt bij mn opa weg, die heeft de boerderij te koop staan en is aan het ruimen
wim-same
@keez Waar was dat dan @keez
105ls78
Hele wagen vol met spullen er achter...
+2
Martinsame
Waar uit stolwijk?
wim-same
@Martinsame De hele vracht kan wel eens uit Stolwijk komen. Schuitemaker meststrooier op tandemas was een specialiteit van A.C. vd Berg. de MF dealer uit Beyersche. Nu A.C.A. de Jong.
Martinsame
@wim-same of bij Robin bos dit lijkt niet op onze buurt
wim-same
@Martinsame Dat kan ook goed wezen, Robin Bos heeft ook wel ingeruild spul. Foto kan ook wel in Friesland genomen zijn. Deze foto is zeker niet bij jou in de buurt., maar volgens mij ook niet op het industrie terrein in Stolwijk.
keez
@wim-same klopt, dit is trouwens een jf meststrooier, geloof wel speciaal een tandem besteld in de tijd
+1
keez
@Martinsame bendenkerseweg
wim-same
@keez O.K. Benedenkerkseweg. Daar had ik ook nog familie wonen. Hele mooie buurt.
wim-same
@keez Heb jij die andere machines ook gekocht ?
keez
@wim-same ja klopt deze trekker, de strela , de pz165 maaier , de jf meststrooier En de kunstmeststrooier waren de laatste machines die mn opa nog had, vorige week alles al opgeladen en vrijdag op de vrachtwagen geladen.
wim-same
@keez Is dit een JF meststrooier of een Schuitemaker. Ik kan het op de foto niet duidelijk zien. Komen allemaal bij Coöperatie "Ons Belang" uit stolwijk vandaan. Dat was op de locatie als je Benedenkerk in rijd. Waar nu "Vaartland auto's" zit.
+2
keez
@wim-same ja ik weet het ,dit is een jf, opa had vroeger ook een same italia 35 drze heeft zijn buurman over genomen en staat daar in de loods stof te happen
+1
wim-same
@keez Wel mooi verhaal uit onze regio. Zo'n Same Italia 35 heb mijn vader vroeger ook nog gehad. Ook van "de Coöperatie".
Martinsame
@keez dat is Verhagen zeker?
+1
keez
@Martinsame verburg
Alex Miedema
Baas Volvo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de UTB Universal 445 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!