Foto van een Fendt 824 met pottinger jumbo. Foto is geplaatst door tieske.844s.412 op 25-05-2020 om 08:48:35, met 10 reacties.

Fendt 824

tieske.844s.412
Foto van een Fendt 824 met pottinger jumbo

Reacties

T.Tanis
Loonbedrijf jennissen
Fendt816
Hij kan hem zeker makkelijk baas?
fan van trekkers
@Fendt816 dit mag je er ook wel voor hebben als je een beetje capaciteit wil draaien
Fendt816
Fendt zijn super trekkers!
Alleen heb ik het idee dat ze bij erg warm weer wat snel te warm worden.
Radiateur soms wat krap bemeten bij Fendt?
+1
Fendttrisixfan
@Fendt816 dan heb je iets niet in orde, mag met originele pk's niet te warm worden in gelijk welke omstandigheden
fan van trekkers
@Fendttrisixfan zit wel verschil in met merk. 2 jaar terug een mf op demo, 280 pk en werd warm voor een ladewagen die net over de helft vol zat. Onze new hollabd heb ik nooit kokend aan de ladewagen hoewel die nog minder pks heb ook. Loonwerker zie ik in het hooi ook altijd de radiateur uitspuiten🤷‍♂️
rommert14
@fan van trekkers wat een vreemd verhaal....
fan van trekkers
@rommert14 ja, weet niet. Misschien toeval? Hadden voor dikke 10 jaar terug ook een mf demo, liep ook gauw warm. Maar was voor mijn tijd
+1
Fendt816
Ik denk ook dat er verschil is binnen het merk, groter motoren met dezelfde radiateur? We hadden een Fendt 305 die ook vaak te warm werd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 824 en hebben de trefwoorden trekker , pottinger jumbo , fendt , Mooi wark , Fendt 824 , graskuilen en poah geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!