De nieuwe Kubota SE  2230P klepelmaaier achter de Deutz-Fahr Agrotron K110. Tijd om slootkanten te maaien.

Deutz-Fahr Agrotron K

deufi
De nieuwe Kubota SE 2230P klepelmaaier achter de Deutz-Fahr Agrotron K110. Tijd om slootkanten te maaien.

Reacties

+2
Pieter Buren
Ik zou nog even wachten i.v.m. vogelnesten. Op het werk bovenlangs een baan gedaan bij de graszaad percelen, maar ben toen wel 3 eendennesten tegengekomen dieper in de slootwal.
hummy
Hier is het afgelopen weekeind het duck shooting begonnen en duurt 2 maanden. E-coli afkomstig van ducks in sloten en rivieren is hier groot probleem. We hebben ook bijna in elke wei zo'n duck koppel in de waterbak. Maar wij maaien ook geen sloot kanten.
+1
deufi
Er zitten hier bijna nooit eenden in deze sloot. Wij checken altijd eerst voordat we gaan maaien.
+1
hummy
Het ziet er weer netjes uit. Hier heb ik nog nooit iemand de sloot kanten zien maaien.
deufi
@hummy hebben jullie wel sloten met water rondom de percelen?
Wij maaien hier meerdere keren per jaar, waarbij minimaal 3 keer per jaar de A-watergangen worden uitgemaaid met de kraan. Als we dit niet doen, staan we bij een bui van 40 mm compleet onder water, omdat anders het water niet snel genoeg weg kan stromen naar het gemaal.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron K ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!