Direct na het kuilen de haspel uitgetrokken aangezien er nog weinig regen aan zat te komen helaas. https://www.youtube.com/watch?v=-Jnf3bb3f9k&t=17s

Ferbo Haspel

gypCaseXL
Direct na het kuilen de haspel uitgetrokken aangezien er nog weinig regen aan zat te komen helaas.

Reacties

MaxxuM4ever
Waarom geen water mee geven met de mest gift met bijvoorbeeld de sleepslang? Of is dat een stuk duurder of heb je dan veel uitspoeling van de mest als je veel water gaat toevoegen?
gypCaseXL
@MaxxuM4ever via de sleepslang is inderdaad nog prijzig. Toch al snel een euro of 2 per kuub. Nu hebben we bijna 1 ronde beregend 35mm, dan bemesten, dan weer een snellere ronde met een 20mm water. En dan hopen dat het gras mooi door groeit en de natuur gaat helpen.
johndeere6230
Quote Reactie van @gypCaseXL:
Nu hebben we bijna 1 ronde beregend 35mm, dan bemesten, dan weer een snellere ronde met een 20mm water. En dan hopen dat het gras mooi door groeit en de natuur gaat helpen.

Laten jullie dan ook al sleepslangen of gewoon (verdund?) Met de tank?
+1
gypCaseXL
@johndeere6230 sleepslangen met een derde water.
+2
arjanvw
Met beregenen komt het veel gelijkmatiger op de grond waardoor het tijd heeft om erin te trekken. Wil je 25mm met de sleepslang doen moet er 250m3 per ha op... Met zo'n plons in één keer spoelt het ook weg. @MaxxuM4ever

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ferbo Haspel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!