Foto van een John Deere 6810. Foto is geplaatst door JD-3130- op 26-05-2020 om 13:58:42, met 29 reacties.

John Deere 6810

JD-3130-
Foto van een John Deere 6810

Reacties

valmet6400power
Nou @Fendt926Driver kom er maar in
stijn-de-bock
@valmet6400power dat voorraam is wel de max,niet eerder gezien op deze types.
+2
rolandfotografie
@stijn-de-bock Correct 20 en 30 serie hebben het ook als optie, en ik heb hier in de buurt ook een R serie zien rijden waar het ook opzit !
+1
rubenv
@stijn-de-bock wij hebbe het ook op de 6210
rolandfotografie
@rubenv Op 10 serie's zie je het nog wel redelijk vaak vanaf de 20 serie minder en minder (In Nederland dan in Duitsland nog steeds gewilde optie. Vandaar dat in ieder geval Fendt het nog op aantal huidige modellen in het pakket heeft zitten.)
+1
JD-3130-
Ja dat is echt super ,was dacht ik een optie
john deere 7810
@JD-3130-

Mooie strakke trekker nog! al veel uren gelopen? blijf het fijne trekkers vinden.
+1
MaxxuM4ever
Een Duitser koopt geen trekker waar het voorraam niet van open kan volgens mij. Er zijn ook SG2 cabines met 2 deuren dacht ik, 6000’s met een full powershift bak. er zijn wel meer opties die in Nederland niet zo gangbaar zijn maar dat kunnen de kenners verder wel aanvullen denk ik.
john deere 7810
@MaxxuM4ever

klopt inderdaad. die sg2's was volgens mij verplicht in denemarken als ik het goed heb.... had met de regelgeving te maken. Wij hebben zelfs een x bij de buurman van @Fendt926Driver de panoramaruit van de john deere 6820 vervangen voor een open vooruit..... Geen idee hoe die op dat gekke idee kwam..... 😄
Fendt926Driver
@john deere 7810 als voormalig deutz en fendt rijder wil je toch een voorruit die open kan
+1
deJong
@Fendt926Driver

bij mij in de buurt heeft ook een boer zijn john deere 6215r uit laten rusten met een voorraam dat open kan. Ze doen ook wel loonwerk.
Lekker herkenbaar al 50 rijdend met overvolle opraapwagen zie je hem zitten met zijn rode sjaaltje om😁
Fendt926Driver
@deJong prachtig toch...
De nieuwe 900 kan de voorruit ook niet meer open.
Dus of de oudere serie rijden.
Of zelf een open raam laten maken...
rolandfotografie
@deJong heb je daar toevallig een foto van met raam los ? Ben wel benieuwd !
+1
deJong
@rolandfotografie

famillie van der plow begint wel eens te kuilen. Dan komen de mannen hier wel langs. Zal ik dan eens een foto proberen te maken.

Of als ze weer eens bij de smid staan natuurlijk😋
+2
Fendt926Driver
[quote="@deJong" p="5483704"]Of als ze weer eens bij de smid staan natuurlijk

Nu weet je ook waarom de fendt rijders onder elkaar de hand op steken.
En john deere rijders niet.
Die john deere rijders hebben elkaar smorgens allemaal nog gesproken bij de smid
casejxu
@Fendt926Driver moet zeggen dat ik t op de deutzen op t werk ook wel eens gebruik en soms thuis thuis daardoor wel mis
Fendt926Driver
@casejxu vooral op de 845 van de buurman en 1455 van de loonwerker was het altijd warm in de kabine.
Die zijruitjes helpt ook niet echt.
Vandaag zag ik er nog 1 grasmaaien met een john deere die constant de linker deur open had staan met maaien voor enige frisse lucht
casejxu
@Fendt926Driver 845 vind ik die ruitjes perfect. Bij jou zijn het de achter zij ruitjes. Dan moet je uitkijken dat je geen stijve nek krijg van koude wind
En toch kijk je zo toch tegen de rand aan? Kleine mannetjes hebben er vast minder last van maar ik met m’n 1.95 kijk constand tegen het open raam aan, dat is ook niet prettig.
Ritchie
@ronald-deutz-fahr

Dat probleem heb ik ook, bovendien is het zo'n takkeherrie met die voorruit open. Je wordt toch al doof in zo'n ding en dan ook nog eens de voorruit open daar pas ik voor hoor.
MaxxuM4ever
@Ritchie ook bij die dikke 818 turboshift?
@Ritchie ligt ook beetje aan het werk. Onze dx zet het voorraam gewoon haaks open, das prachtig! Lekker harken met niet teveel gas dat is genieten! Maar op de weg om maaien ofzo moet ik niet aan denken
Ritchie
@ronald-deutz-fahr
@MaxxuM4ever

Doe veel aftakaswerk of iig werk met veel toeren, dan is het niet zo fijn werken met je toet op de motorkap haha. Die 818 loopt wel wat rustiger maar tis nog steeds geweld natuurlijk. Ben meer iemand van altijd het dakluik open hahaha.

Met schoffelen en eggen en zeker met het warme weer kan de voorruit wel gewoon open. Zelfde geld voor harken maar ik hoef nooit met een Fendt te harken.
fendt308-driver
@ronald-deutz-fahr ik denk dat je net over het raam rubber heen kijkt. Of dat een succes is weet ik ook niet. Snap ook niet hoe mensen op het idee komen boven een raam sticker te plakken daar zit je ook constant onder door te loeren. Ben zelf ruim 2m dus herken het probleem🙈
Fendt926Driver
@fendt308-driver ik ben ook ruim 2m. En heb zelf raamstickers laten maken. En op de 614 en 926 gemaakt. Je ziet ze amper zitten.
Was er eerst ook wel bang voor....
fendt308-driver
@Fendt926Driver ik kijk voornamelijk door de bovenste 20cm alles eronder doet me niet zoveel. Die op de 614 kijk je er dan onderdoor overheen of langsheen? Ik kon er slecht aan wennen op die plek
Fendt926Driver
@fendt308-driver als ik op de 926 echt door de sticker kijk zie ik 1500m verderop de bomenrij aan het eind van het land
+1
fendt308-driver
@Fendt926Driver oke dat is niet gek. Vind ze wel mooi om te zien, zolang het niet mijn ruit is 😜 dwars door Amsterdam met zoveel meer dode hoeken pal voor je was niet mijn ding. Gooide meestal de vooruit los was het ook opgelost. Moet wel zeggen dat dat veel lompere stickers waren

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!