Melkveebedrijf Brink (Vriezenveen ) × op de foto met een Pottinger Eurohit. Schudden is weer een leuk klusje geworden met de nieuwe schudder. Schiet mooi op zo.

Pottinger Eurohit

Melkveebedrijf Brink (Vriezenveen ) × op de foto met een Pottinger Eurohit. Schudden is weer een leuk klusje geworden met de nieuwe schudder. Schiet mooi op zo.

Kies voor grondgebonden!

Landbouwgrond te koop of te huur. Dagelijks nieuw aanbod met diverse percelen.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

HolderB12
Kan 't Deutzje dat een beetje doen zonder al te warm te worden?
Herbert
@HolderB12 dit is niet zo'n zwaar bemeste snede hooi voor droge koeien, de eerste keer uit elkaar schudden kon die redelijk goed aan met zo'n 9 kmh, af en toe wel even een pluimpje 😎 De 1e snede voor het melkvee was een heel dik pak en heb ik met de maxxum geschud. Toch wat mooier op de ecoaftakas en pa zag het niet echt zitten om te gaan schudden. Kon het ook prima zelf af zo.
casejxu
@Herbert zelf maaien schudden en harken in je eentje? Hoeveel ha maai je dan per keer?
+1
Herbert
@casejxu 20 hectare, planning was niet zo strak. Smiddags/savond gemaaid. Volgende dag x geschud en begonnen met harken en dag erna einde van de ochtend inkuilen, ondertussen verder harken. Normaal heb ik wel 10 hectare meer, maar heb 5 hectare laten staan wat ik nu aan het stalvoeren ben en 5 hectare om een keer te hooien als probeersel voor de droge koeien. 30 hectare was ook wel gelukt maar dat kost dan wel wat uurtjes slaap😆

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Pottinger Eurohit ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!