Foto van een Fendt 304 LS en jako mesttank aan het mesten met de ketsplaat.. Foto is geplaatst door dunninkie op 30-05-2020 om 11:55:44, met 7 reacties.

Fendt 304 LS

dunninkie
Foto van een Fendt 304 LS en jako mesttank aan het mesten met de ketsplaat.

Reacties

+1
Kidd
Jij durft nogal zeker om het zo op internet te zetten, bij ons durven ze alleen snachts met de ketsplaat uit te rijden 😂
+1
Pieter Buren
@Kidd hoe kun je snachts ooit wat zien met een ketsplaat?
Kidd
@Pieter Buren Goeie vraag maar het gebeurt toch @gerbencool Zo leer ik weer eens wat!
De ketsplaat is voor het bodemleven en de vilt in ieder geval wel een aanwinst👍
gerbencool
@Kidd ja ze zeggen van wel, als je op internet zo leest zou het goed moeten zijn, het zijn altijd van die dingen die je moeilijk kan vergelijken maar ik denk het ook wel.
als je googel op vrijstelling bemesten ofzo iets zoekt kun je volgens mij wel veel vinden.
+1
gerbencool
@Kidd als je aan bepaalde voorwaarden doen met betrekking tot ureum, kunstmest en beweiding kun je vrijstelling krijgen.
+1
dx3.10
@Kidd hier een boer met vrijstelling rijd altijd met de ketsplaat en de buurman er van zonder vrijstelling ook...... valt ja nie op 🙈

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 304 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!