Foto van een Fordson Major al 58jaar op hetzelfde erf.. Foto is geplaatst door Towaberg op 31-05-2020 om 08:24:32, met 12 reacties.

Fordson Major

Towaberg
Foto van een Fordson Major al 58jaar op hetzelfde erf.

Reacties

+3
newholland-
Jammer van de spatborden maar voor de rest nog een geweldige mooie machine 👌👌
Towaberg
Heeft ook servo stuur en hydraulisch derde punt.@newholland-
newholland-
@Towaberg je moet een beetje met de tijd mee toch, maar de spatborden vallen natuurlijk op bij het eerste aanzicht.maar ik snap wel dat de orginele na zoveel jaar vervangen moeten worden.
+1
Towaberg
Ja deze is niet van mij natuurlijk. Ik wil wel eens vragen wat er met de originele gebeurd is. Maar op deze is er meer plaats voor de bediening van de voorlader te plaatsen. Voor het zware werk hebben ze moderner materiaal.@newholland-
+2
Gavrie Willemsen
@newholland- ik begrijp uw opmerking, maar rechte spatborden zijn zoveel praktischer en er kan ook iemand “veilig” meerijden
Towaberg
Idd veiliger en handiger.@Gavrie Willemsen
+1
Henk 1120
Ziet er strak uit! Mooie foto!
+3
Volvo--BM
Mooie foto! En een trekker met een echt verhaal! Leuk!
+1
a3vandiejen
Mooie trekkers..
Henk 1120
Trouwens? Speciaal in de Landini kleuren gespoten?
+1
Towaberg
Henk, deze is niet van mij. Dus neen😉@Henk 1120

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!