Foto van een Fendt 412, druk bezig met hooi halen😢. Geplaatst door jasper-santing0 op 02-06-2020 om 22:18:19, met 14 reacties.

Fendt 412

Foto van een Fendt 412, druk bezig met hooi halen😢

Reacties

+2
BEboer
Melken de koeien nog can dit gras? Hopenlijk doe de voorspellingen het goed en komt er effectief regen. Ik heb normaal een super natte boerderij maarlaatste 2j is het toch echt een ramp hier. Nu ook mais na gras komt op sommige plaatsen maar 20÷uit hopenlijk komt het nog uit na regen... mais die rond 20 amril gezaaid is en geen zandstorm gekend heeft doet het super.
+1
jasper-santing0
@BEboer voeren er wel kuil bij, maar dit gras zit wel een boel in. Aardig beter dan dat stuk waar ik hier voor bezig was dat was nog 1ste snee. Maar dat molk ook wel alleen toen zijn we wel meer soja en brok gaan moeten voeren. Hier ben ik gisteren pas begonnen maar denk dat soja straks wel weer naar beneden kan.
+1
BEboer
@BEboer hier bij ons zie je geen 0,1% vd boeren die stalvoert maar vind het wel een mooie combinatie voor een melkveehouder!
jasper-santing0
@BEboer hier voeren we eingenlijk altijd al vers gras. Met af en toe is een jaar dat we niet vers gras voerde en ook wel een x een pauze van een jaar of 6 denk ik. Maar nu eingenlijk altijd jaarrrond weer. Alleen weer zit niet erg mee meer laatste 4 jaar. En daardoor najaar juist wel weer. We moeten tegenwoordig altijd tot half december bezig 🙈
+1
Fendt612e
Heb je zo’n hoge bomen daar in armweide?
jasper-santing0
@Fendt612e Ja, veel te veel🤪
Baltus_steyr
@jasper-santing0 een beetje beregenen doet wonderen...😬
jasper-santing0
Quote Reactie van @Baltus_steyr:
beetje beregenen

Ben bang dat een beetje water erop spuiten hier niet veel uit haald🙈🙈😢
Baltus_steyr
@jasper-santing0 optijd beginnen met beregenen 😁 waar zit je ergens dan? zo extreem hoge zandkoppen dan??
jasper-santing0
@Baltus_steyr We zitten tegen de hei aan, dus het is hier een grote zandkop🙈🙈 Ruinen zitten we.
+1
Baltus_steyr
@jasper-santing0 owe daar ben je mooi klaar mee dan!!! Ben hier ah beregenen. Maar wat ik beregen heb kun je met een dag al zien dat het mooi bijkleurd!
jasper-santing0
@Baltus_steyr Dan is het wel mooi werk als het een beetje helpt en als het goed wil👍👍👌

Maar hoop maar dat er eindelijk is een x regen komt
Baltus_steyr
@jasper-santing0 ja, maar er gaat altijd wel behoorlijk wat tijd en geld in zitten maargoed! ja mooie bak regen is welkom!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 412 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!